FacebookTwitter

Blogs pēc datuma: 2017-05

Militāro dronu vēsture īsumā.

Mūsdienu militārajos konfliktos dronu izmantošana nav nekas jauns un neparasts, ziņās par to veiktajām operācijām mēs uzzinām regulāri. Taču kā tas viss sākās un kādas priekšrocības no dažādiem aspektiem tiem ir to mēs apskatīsim šinī rakstā. Aktīvi militāros dronus sāka izmantot ASV karā pret Afganistānas Al Quida un Talibu režīmiem 2001. gadā, kad sākās spēka operācijas pret Al Quida un Talibu teroristiem.

Arbaleta vēsture – viduslaiku supertehnoloģija.

Arbaleta izgudrošana senajos laikos neapšaubāmi tika uzskatīta par vēsturisku pavērsienu kara tehnoloģijās. Pētījumi liecina par to, ka arbaleti tika sākti izmantot jau Senās Ķīnas laikā pat 5. gadsimtā pirms mūsu ēras.

Kādas ir militāra līmeņa taktisko lukturu īpašibas.

Pēdējā laikā tirgū ir parādījušies diezgan daudz militāra līmeņa jeb taktiskie LED kabatas lukturi. Tādas kvalitātes gaisma, ko izstaro šīs ierīces ļauj cilvēkam pārskatīt apkārtni jeburā diennakts stundā.

Kā ar viltotas naudas palīdzību tika grauta ienaidnieku ekonomika.

Vairāk kā 200 gadus pretinieka naudas viltošana ir bijusi daļa no kara stratēģijas dažādos karos un valstīs.  Reizēm tā ir izrādījusies ļoti iedarbīga metode.

Jaunākais Boston Dynamics robots ir īsts bieds.

Ja jums interesē militārās lietas un viss, kas saistīts ar un ap to, tad ir liela varbūtība, ka esat ko dzirdējuši par uzņēmumu, kas saucas Boston Dynamics.