FacebookTwitter

Blogs pēc datuma: 2017-01

Programmējamie materiāli

Lai tā arī kāda būtu tā militārā un arī civilā tehnika, tomēr tā visa tiek darīta no materiāliem. Agrāk tas bija leģēts tērauds, jaunākos laikos sakausējumi un kompozītu materiāli. Nu esam nonākuši līdz programmējamiem materiāliem.

Iekarotāji no Kosmosa

Kad mums uz Zemes parādās un mainās dažādas kara vešanas doktrīnas, tad dažās lielvarās parādās - variants: ka nāksies karot ar ārpuszemes civilizācijām.

Nākamā neredzamība

ASV Masačūsetas institūtā - ir ceļā uz izgudrojumu: jauna veida materiāls, kas kā caur "neko" laiž elektromagnētiskos viļņus. Vienvārdsakot - šādā materiālā ietērpta kaujas mašīna vai kaujinieks radaram kļūs neredzams.

Odi - kā ieroči

 Mums pazīstamie lidojošie mazspārņi - ir dabas daļa. Vienlaikus šie sīkie dabas pārstāvji tiek uzlūkoti arī kādas misijas veikšanai.

Tagad lietosim ātrās 3D kartes

Kā zināms, neviena militārā darbība nevar iztikt - bez karšu pielietojuma. Kartes šodien vairs nav papīra gabals, uz kuras uzzīmēta militārā situācija.  

Munīcija pārvērtīsies... dārzos

Līdz negaidītai aktivitātei nonākuši ASV Pentagonā. Tās valsts Aizsardzības ministrijā nolēmuši veikt savu pienesumu dabas aizsardzībā. Tiek gudroti šāviņi, kas sprāgstot cita starpā izsēj augu sēklas.

Ir izmēģināts lielākais dronu bars

Tas strādāja kā "viens vesels organisms". Tādam paredz lielu nākotni.

Arī bezpilotnieka lidojuma rekords uzstādīts...

Jā, tas ir svarīgi - cik ilgi ir atrasties gaisā...